8 semne că EL nu vrea ceva serios cu tine

Fii alaturi de noi cu un share!

Întotdeauna în prima parte a unei relaţii guvernează semnul întrebării. Curiozitatea acaparează toată partea sentimentală şi o pregăteşte pentru ceva de lungă durată. Sau nu. Ești cu cineva, dar nu știi cât de pregătit e pentru a se implica serios în relaţie? Dacă e de multe ori superficial și pare că ascunde lucruri s-ar putea să îi fie frică de ceva serios. Acestea sunt principalele semne care îl dau de gol:

1. Nu te face “oficială”

Este o relaţie serioasă sau nu? Tu vrei să știi, el o dă întotdeauna cotită. Când îi spui de o relaţie oficială, manifestă o atitudine superioară şi insistă pe ideea că aşa ceva nu există.

2. Este prea concentrat pe muncă/școală

Întotdeauna la începutul unei relaţii, celelalte activităţi importante din viaţa ta au de suferit foarte mult, pentru că tinzi să acorzi aproape toată capacitatea de concentrare pentru a-i construi o temelie puternică. Totuşi, cu puţină încăpăţânare, se poate. Dacă te-ar iubi cu adevărat, ar face ca totul să funcționeze normal.

3. Nu i-ai întâlnit prietenii sau familia

Te ține departe de persoanele dragi lui? Probabil că face asta pentru că îi e frică să creadă că vei mai exista foarte mult în viaţa lui.

4. Nu-i place să-și facă planuri

Vrea să ieșiți undeva? Te invită cu o oră-două înainte. Niciodată nu-și face planuri cu o săptămână înainte şi cu atât mai puţin cu luni sau ani. Semn destul de evident.

5. Nu își petrece weekend-urile cu tine

În timpul săptămânii e prea ocupat pentru a se vedea cu tine. Ok, dar în weekend, ar trebui să-și facă timp pentru voi. Nu face asta? E clar…

6. Are cuvintele la el…

Vorbeşte mult, elevat, elegant, promiţător… dar atât. Faptele nu reflectă niciodată vorbele. Sunt două variante, ori e un mincinos înnăscut ori nu vrea ceva serios cu tine…

7. Parcă nu ar avea sentimente

Niciodată nu-și arată latura sensibilă, vulnerabilă. Pare de neclintit. Asta arată că nu vrea să lase garda jos cu tine.

8. Vorbește cu alte femei

Cel mai clar semn că nu vrea nimic serios cu tine este dacă mai are mici flirturi zilnice la care nu este dispus să renunțe.

Facebook Comments