10 motive pentru care berea e mai bună decât sexul

Fii alaturi de noi cu un share!

E frumos afară şi ai chef de distracţie! Vrei să te simţi bine şi să nu te bată nimeni la cap? Îţi plac blondele, dar te-ai săturat de fiţele care le însoţesc?

Atunci singura soluţie este să sorbi una la halbă! Berea îţi oferă mai multă plăcere decât sexul. Şi nici nu se supără pe tine că ai mâncat mici şi ai făcut ca porcul după…

Acum iată care sunt cele zece motive pentru care berea este mai bună decât sexul!

  1. O bere nu îţi dă niciodată peste nas, o femeie găseşte mereu replici neplăcute când îţi e lumea mai dragă.
  2. O bere nu e niciodată geloasă pe altă bere, o femeie găseşte mereu pricini de gelozie pe o altă femeie.
  3. O bere are mereu un gust bun, femeia este de multe ori acră şi îţi strică imediat cheful de viaţă.
  4. O bere nu trebuie niciodată să se spele înainte să o ai, pe femeie trebuie totdeauna s-o aştepţi să-şi facă duş înainte de o partidă de sex fierbinte.
  5. O bere nu verifică niciodată o altă bere, o femeie găseşte mereu prilej să verifice ca altă femeie să nu îţi facă ochi dulci.
  6. O bere nu se plânge niciodată, femeia găseşte mereu ceva de care să se plângă, să se lamenteze sau să fie nemulţumită.
  7. Poţi oricând să mai comanzi încă o bere, pe când atunci când ai o femeie, nu poţi să guşti şi din oferta alteia.
  8. Berile vin în bax-uri de 6, 12, sau 20 de sticle, pentru amatorii de cursă lungă, o femeie nu vine decât singură şi, de cum se instalează, alungă celelalte femei din preajma ta.
  9. Pentru o bere nu trebuie niciodată să aştepţi prea mult până să o dai pe gât, o femeie întârzie mereu doar să te verifice cât eşti de punctual.
  10. Berea te unge pe gât şi îţi merge la suflet, o femeie te poate face să te îneci numai dacă îţi aruncă o privire şi îţi dă dureri de cap toată viaţa. Mahmureala trece a doua zi… dacă mai iei o bere.
Facebook Comments